För oss är det viktigt att våra återförsäljare delar vår vision.

Samtidigt som vi driver en verksamhet vill vi bidra med hållbara produkter.

Därför ställer vi också kraven på våra återförsäljare att ha en tydlig

profil där ni värdesätter miljö, hälsa och framtid.

 

Vi tror på en hållbar modell för den ekologiska marknaden och vill därför också att våra återförsäljare följer våra rekommenderade försäljningspriser.

 

Återförsäljaransvar
Om återförsäljarens organisationsstruktur förändras och medför administrativa förändringar åligger det återförsäljaren att informera oss om det vi behöver göra för att vi ska kunna fullfölja vårt avtal och överrenskommelse.

Villkorsbetalning
Din första beställning är alltid förskottsbetalning, din andra beställning är 14 dagars villkorsbetalning. Sker inga förseningar eller andra komplikationer så har alla återförsäljare därefter 30 dagars villkorsbetalning.

Prisjusteringar
Många av de varumärken som vi tar in är beroende av utländska valutor. Beroende på valutakursen behöver vi ibland justera priserna. Vi som distributör åtar oss ansvaret att räkna på marginalerna med en långsiktighet så vi inte behöver justera priserna löpande, i den mån det är möjligt justeras prises endast en gång per år.

Betalsätt
Vi använder oss i dagsläget endast av Bankgiro betalning. Betalningsinformation finns på varje enskild faktura.

Fakturaadress
Har ni en särskild faktura-adress så meddela oss det. Sker inga särskilda uppdateringar, skickar vi e-faktura till den mailadressen som ni loggar in med.

Din beställning
Vi packar och skickar alla beställningar inom 3 arbetsdagar om inget annat föranleder till försenad leverans. Vi skickar spårbart med PostNord eller DHL.

Returer
Returer av varor kan göras inom 14 dagar, frakten bekostas av återförsäljare. Skulle leveransen vara skadad får återförsäljaren stå för skadan.

Reklamation
Vid fabriksfel av varor, ta kontakt med oss. I vanliga fall kan vi begära att ni fotograferar och dokumenterar vad för fel det är på varan alternativt att ni får skicka tillbaka den till oss så vi kan utreda vad det är för fel. Reklamation krediteras mot nästa beställning. Eventuella fraktkostnader bärs av återförsäljaren.